Home Moi utökar samarbetet med Mäklarhuset

PO Göransson Mäklarhuset and Mia Brown Home Moi stöttar bostadsköpare

Idag är ännu en speciell dag för oss. Vi är stolta över att presentera vårt andra samarbete med Mäklarhuset för att stötta bostadsköpare, den här gången Mäklarhuset på Kungsholmen. 

Vi är väldigt glada över de här fina orden om oss från PO Göransson på Mäklarhuset Kungsholmen:  
”Det känns rätt och spännande att vi nu genom Home Moi kan erbjuda en ny tjänst för bostadsköpare som letar en bostad i såväl Sverige som utanför landets gränser. Det blir sannolikt ännu ett fint och viktigt värdeerbjudande för våra kunder som blir till glädje där vårt utbud i Stockholms Innerstad och på Lidingö inte räcker till.” 

Kontoret på Kungsholmen är, förutom Kungsholmen, även ansvariga för Södermalm. Hammarby Sjöstad, Vasastan, Östermalm och Lidingö. Som vi har berättat tidigare på Linkedin har vi ett samarbete med Mäklarhuset i Malmö och planerar att expandera till fler samarbeten över landet. 

Simon Falke på Mäklarhuset i Malmö uttrycker sig bra kring vårt samarbete:  
”När möjligheten att samarbeta med Home Moi presenterades så kändes det självklart, att denna tjänst behöver bli tillgänglig för bostadsköpare. Klart är att behovet av stöd till köpare är stort. Vi kan nu rekommendera intresserade köpare att använda Home Moi, om vi inte kan erbjuda ett hem som passar deras b ehov. Detta skapar fler alternativ för bostadsköpare att välja mellan, med det stöd som de behöver för att fatta ett välgrundat beslut. Vi ser detta som ett användbart verktyg att ha som mäklare ‘för bostadsköparnas bästa’.”

Vi tackar Mäklarhuset Kungsholmen och Malmö för förtroendet att få ta hand om kunder som söker en bostad och vi ska göra allt vi kan för att ge dem bra service. Home Moi är en ny tjänst i Sverige, om du är nyfiken på storyn bakom kan du läsa mer här

När du letar efter ett hem, så finns vi där och öppnar dörrar för dig. 

Skriv upp dig på vår exklusiva lista för att komma ett steg närmare ditt drömhem.