Kontor hemma?

Att arbeta hemifrån är en av de många utmaningar vi står inför under coronavirusutbrottet. Och medan arrangemanget kan ha sina förmåner — som ingen pendling eller kontorsklädsel — har det också några allvarliga bakslag.

Den största? Det är att hitta motivationen att vara produktiv. Med barn, husdjur och att bekväm säng ringer ditt namn, kan det vara svårt för även de mest flitiga av arbetstagare att stanna på uppgiften.

Kämpar du i dina ansträngningar att arbeta hemifrån? I så fall kan dessa tips på arbetsytan hjälpa till:

Välj ditt område. Separera personlig tid och arbetstid genom  att utse en plats för ditt arbete. Det kan vara ett skrivbord, ett hörn av matbordet eller till och med en yta i en utredd garderob. Se bara till att det är ditt – och att dina nära och kära också känner till det.

Håll det städat. Inget kan sakta ner dig som desorganisation. Ställ dig upp för framgång med rätt mappar, hyllor och andra verktyg du behöver för att förbli produktiv. Du bör också göra en insats för att rensa upp ditt utrymme efter signering av varje dag. 

Gör det bekvämt för dig. Du kanske inte har en behaglig kontorsstol,  men gör ditt bästa för att lägga till några bekvämligheter. Sätt en fluffig kudde eller varm filt på matsalen stol du använder,  eller ta en fotpall från vardagsrummet så att du kan luta sig tillbaka under konferenssamtal.

Lägg till personliga detaljer. Du kommer att spendera mycket tid på den platsen, så se  till att du är lycklig där. Använd foton eller färska blommor för att anpassa ditt utrymme.

Letar du efter fler idéer om att förvandla ditt utrymme till en arbets-från-hemmet-fristad? Ta kontakt idag.

När du letar efter ett hem, så finns vi där och öppnar dörrar för dig. 

Skriv upp dig på vår exklusiva lista för att komma ett steg närmare ditt drömhem.